Det siger vores kunder

{

Det handler om tryghed og dygtighed

Hos Flenco lægger vi afgørende vægt på, at vores kunder trives med de medarbejdere, vi udvælger til at løse opgaven. Vi er meget fleksible og lydhøre, samtidig med at vores medarbejdere er effektive og dygtige. Vi er kendt for det omhyggelige arbejde og den gode stemning, som er resultatet af vores besøg i hjemmet.

Fast tidspunkt

Altid den samme person

Fleksible aftaler om hjælpen

Inge Ursin udtalelse

“Jeg kunne ikke undvære Flenco.

Når min dejlige hjælper kommer, ved jeg at alt er i orden, når hun går.
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet.”

Inge Ursin
Odense

Kommunalt bevilget rengøring

“Jeg glæder mig altid til når Lone kommer.
Hun er omhyggelig med sin rengøring, kommer altid som aftalt, og med godt humør.

Grethe Jensen
Odense

Ring 65 91 67 27

Vi hører gerne fra dig om dine ønsker til rengøringen!

Bliv ringet op eller book møde

Jeg ønsker at:

Vælg ønsket tidspunkt for møde:

Felter markeret med stjerne* skal udfyldes