Kommunalt bevilget rengøring

Kommunalt bevilget rengøring – Fritvalgsordningen

Vi tager hånd om din rengøring!

Når du er blevet godkendt til af få kommunal hjælp i hjemmet efter fritvalgsordningen, har du ret til at vælge Flenco. Og har du allerede hjælp, men ønsker en anden leverandør, har du også ret til at skifte til Flenco.

Rengøring på Fyn


Odense · Svendborg · Nyborg · Nordfyn


Ring 65 91 67 27

Godkendt leverandør af rengøring

Flenco er godkendt til at levere den kommunalt betalte rengøring efter fritvalgsordningen. Siden 1997 har Flenco haft stigende succes med at levere hjælpen til Odenses ældre efter denne ordning. Firmaet er familieejet, og vi har hele tiden satset på den meget personlige service og omhyggelige rengøring, og det har bekommet de ældre godt.

Personlig kontakt med indehaverne

Indehaverne Alice og Heidi har tegnet virksomheden siden 1997 hvor Flenco blev etableret.

kommunalt bevilget rengøring fritvalgsordningen

Trygheden er vigtig

Lige fra starten har vi ansat voksne og ansvarsbevidste medarbejdere, som er stabile og punktlige. Dertil kommer, at det effektive og omhyggelige følges op af stor venlighed og fleksibilitet. For mange opleves hjælpen nærmest som en besøgsven, som gør rent.

Altid den samme person

Andre muligheder

Flenco tilbyder også andre former for hjemmeservice i privat regi, så der er altid mulighed for at købe ekstra hjælp – ud over den kommunalt betalte – hvis det ønskes. Mere om privat rengøring >>

Fleksible aftaler om hjælpen

Styr på forløbet

Hos Flenco aftaler man typisk en fast dag og et fast tidspunkt efter kundens ønske. Aftalen overholdes nøje, og det er altid den samme person, som kommer. Hele forløbet kommer i stand efter et besøg af en af indehaverne, Alice eller Heidi, hvor der tages udgangspunkt i kundens ønske. Og på baggrund af snakken foreslår Alice eller Heidi en medarbejder, som de mener, vil passe godt.

Fast tidspunkt

Husk! Du har frihed til selv at vælge rengøringsfirma

Tag stilling til, hvem der skal lave din rengøring.

Om Fritvalgsordningen

Fritvalgsordningen er en ordning, hvor borgere, der er bevilget kommunalt betalt rengøring, frit kan vælge at få hjælpen fra en godkendt leverandør, som har kontrakt med kommunen. Flenco er godkendt til denne ordning.

Sådan virker ordningen

Hjælpen under Fritvalgsordningen fra det offentlige er gratis – men kommunen skal først godkende dit behov for hjælp. Når kommunen har bevilget hjælpen, har du ret til at vælge mellem kommunens medarbejdere eller en anden godkendt leverandør. Flenco har været med til at udvikle ordningen – og som godkendt privat leverandør afregner vi direkte med kommunen, så løsningen er uden ekstra besvær for dig.

Ret til at skifte

Hvis du allerede får hjælp, som er betalt af kommunen, har du også ret til at skifte til Flenco, hvis du foretrækker det. Det gør du på kommunens Visitationskontor. Men ring først til os på tlf. 65 91 67 27, så får du de oplysninger, som du skal bruge, når du giver Visitationskontoret besked om dit ønske.

Praktisk bistand

Servicelovens § 83, stk. 1 – Kommunalbestyrelsen skal tilbyde hjælp eller støtte til nødvendige praktiske opgaver i hjemmet.

Praktisk bistand er f.eks.

  • Gulvvask
  • Aftørring af støv
  • Rengøring af badeværelse og køkken
  • Støvsugning
  • Tøjvask
  • Skift af sengetøj
Kilde: Uddrag fra Odense Kommunes kvalitetsstandard – link

Ring 65 91 67 27

Vi hører gerne fra dig om dine ønsker til rengøringen!

Bliv ringet op eller book møde

Jeg ønsker at:

Vælg ønsket tidspunkt for møde:

Felter markeret med stjerne* skal udfyldes

“Jeg glæder mig altid til når Lone kommer.
Hun er omhyggelig med sin rengøring, kommer altid som aftalt, og med godt humør.

Grethe Jensen
Odense